Blondies blog

torsdag, november 13, 2008

Så var det dags igen

Jag och Jennie var ute och käkade lite ikväll och bestämde oss för att ta en liten promenad inne i stan efteråt. Strosade runt och gick förbi en mysig liten bar, så vi bestämde oss för att gå in och ta ett glas vin. Gästerna var väl lite "udda" men inget överdrivet.
När vi började kika runt på vad som hängde på väggarna så var det lite skumma bilder, som tjejer med väldigt orakade armhålor, lite feminist-planscher och annat smått och gott.
Började lyssna lite extra när personalen pratade med varann om att arrangera nån sex-gayfest... Gick på toa och fann lite QX-tidningar, reklamblad för "Sluts and Ho´s-fest" och en sexleksaks-automat. Många Queer-planscher oxå... Insåg sedan att vi var lite malplacerade och att klientelet nog var lite mer udda än vi från början tyckt :) Dock ett jäkligt mysigt ställe med väldigt trevlig personal, haha.

Detta påminde oss om när vi var i Thailand tillsammans för första gången, tror det var 4 år sedan. Bodde på samma lilla hotell i 2 veckor. Mysigt och trevligt, men väldigt skumma människor.. T ex fransmannen som många morgnar knackade på hos oss iförd endast en väldigt liten handduk och "kollade läget... eller de skumma utflykter som de alla ville ha med oss på... Eller tysken (Klaus!) som envisades med att vi skulle sitta i hans knä och klämma på våra bröst.. Bland många andra.
När vi kom hem googlade vi upp hotellet vi bott på i 2 veckor, och det visade sig vara ett swingers-hotell!!
Ja, ibland är det bäst att vara ovetandes...