Blondies blog

måndag, februari 23, 2009

Trött och sliten

Skönt att jobb-måndagen är över. Blev en tung helg med 2-dagars, bara att inse att man är för gammal för sånt nu för tiden. Sad but true. Försöker för tillfället om plåstra om mina stygn som faktiskt inte ser alltför bra ut! Ska till en sköterska på fredag och pejla läget.. Gör fortfarande ont, hur sjutton kan det fortfarande göra ont efter en veckas tid?
Annars blir det en lugn hemma-kväll idag. Sången är inställd idag tyvärr, men ganska skönt att vara hemma och slappa. Ska försöka ta mig i kragen och packa oxå, ska jobba nere i Göteborg tisdag till torsdag. Ska hinna med möten, besök hos en leverantör, middag med leverantörer och 2 kundbesök på vägen hem. Pjuu. Förhoppningsvis hinner jag med att hälsa på mina goa kollegor på Göteborgs-kontoret oxå, det blir alldeles för sällan.
Skulle egentligen jobba nere i Frankrike hela nästa vecka, men det blev framskjutet ett par månader. Bara att kämpa på i roliga februari-Stockholm med andra ord. Men om en månad kommer våren enligt SMHI, säkrast för dom att det stämmer ;)