Blondies blog

lördag, april 28, 2007

Sliten S...

Tuff vecka. Har varit bortrest i jobbet större delen av veckan med de andra säljarna på mitt jobb och haft säljkonferens. Tunga arbetspass men alltid lika roliga kvällar (God mat och fria drinkbord som vanligt, behövs mer sägas??). Alltid jobbigt att släpa sig upp på morgnarna sen förstås för att sitta med tekniklösningar, budgetar, statistik... gääääsp.
Torsdagen var en riktig höjdare. Då tog vi ledigt från konfererandet och åkte iväg till Mantorpsbanan som vi hade hyrt för dagen.
Det var sååå kul. Blev utbildade av rallyförare, fick köra nya Volvo V70 (en månad gamla) och bara TOK-KÖRA! Det var helt sjuka övningar i 100 km i timmen... Kasta sig undan hinder, köra slalom (jadå, fortfarande samma hastighet), snurra 118 varv (Ja.. det kändes som 118) med bilarna, dra upp asfalt så det rykte flera minuter (Ja, det kändes som flera minuter), köra bredsida för att sladda av banan... Ja, det var helt galet. Och man fick köra precis hela tiden (från kl 08:30 till 16), var HELT SLUT när det var klart. Dom bytte däck på dessa bilar så gott som varje dag, vilket man förstod lite bättre när man kört hela dagen... haha.
Dagen avslutades med en tävling, där alla av dagens moment var inlagda i en bana) och alla var så jävla laddade för att spöa varandra så det var helt galet. Jag hamnade typ på 10:e plats av 20 så det var kul! Hade kunnat köra ännu lite fortare, men det var ju tidsavdrag om man mosade hinderna... fan! :)
Kom hem igår och var sliten som ett litet as (delade tåg hem med min VD, och han tyckte ju att vi skulle passa på att diskutera budgeten på tåget.. jag ville ju bara SOVA), men blev utlurade av några till Snaps uteservering. Vilket var väldigt trevligt, men det blev en ganska tidig kväll ändå!
Nu är det bara att köra vidare, mer kul grejer på gång här i helgen.
Får sova... nästa vecka kanske!