Blondies blog

lördag, oktober 10, 2009

Stammis i grovsoporna

Precis som den senaste lilla fritid jag haft så består denna helg av att packa o rensa. Sista skriket nu, och det känns som om det aldrig tar slut. Idag tog jag mig an förrådet, vilket visade sig bli värre än ett träningspass. Har dock slängt i princip allt där (inkl gamla datorer, stereos, högtalare, väskor, jackor jag inte visste att jag ägde, golfutrustning och tusen saker till). Grymt skönt att rensa! Men jobbigt!
De senaste dagarna har jag varit stammis i vårt lilla hus där vi slänger grovsopor. Något som inte slutar förvåna mig är att nästan varje gång man låser upp och går in där så kommer det nån (oftast en äldre gubbe) och kollar vad man slänger! Står dom på vakt eller, beredda att springa dit när någon låser upp???
Idag tog en gubbe priset, han stormade in och så fort jag slängt något plockade han upp det igen och började samla på sig! En gammal spegel och en feting-dataskärm var visst rena fyndet, jag hann knappt släppa det innan han dök ner. Herreguuuud, vad är det för fel på folk?
Nu blir det iallafall en välförtjänt middag på stan ikväll med trevligt sällskap. Ska nog kosta på mig lite vin oxå. Lite. Måste vara pigg och fixa färdigt allt imorgon.

2 Comments:

  • At 07 januari, 2016 13:23, Blogger Unknown said…

    Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

     
  • At 07 januari, 2016 13:24, Blogger Unknown said…

    Det är verkligen en befrielse av gammalt skit! : Om man vill slippa hämta och lämna själv, och kanske slippa gubben i soprummet ;), rekommenderar jag http://www.junkbusters.se/ de kommer samma dag och sköter även sopsorteringen.

     

Skicka en kommentar

<< Home