Blondies blog

lördag, maj 05, 2007

Don't go there...

Jahapp, så var vi hemma från Riga då. Vilken mardrömsresa! Okej, mardröm är kanske inte att ta i, men rätt onödigt att slösa en semesterdag på iallafall.
Båten var hemsk. Hytten va sunkig som fan (trots A-hytt me fönster). I princip inga svenskar på båten, bara ryssar (letter, menar jag). På båten fanns ingenting att göra, ingenting. Inge party what so ever. Taxfreen var lika stor som mitt vardagsrum. Gick och lade oss hyfsat tidigt för att spendera en icke-bakis-dag åt shopping i Riga istället.
Gick av båten morgonen därpå, självklart spöregnade det i Riga. Knatade in till city. Affärerna va värdelösa. Modet var... tja.. inte direkt som här för att säga det fint. Fanns inte mycket alls att se. Tog lunch, smakade INTE bra. Sprang runt där hela dagen. Det enda jag shoppade var en flaska billig vodka (70 spänn). På väg mot båten går självklart botten ur påsen (som jag hade vodkan i), kraschade rejält! Jahapp... Varför blir man inte förvånad?
Tillbaka till båten, försökte hitta nåt att äta. Slutade med en pizzaslice i cafét. Shoppade lite taxfree.
Kväll igen, verkligen INGET ATT GÖRA! Gick lixom inte ens att festa. Slutade med att vi lade oss i hytten o snackade, somnade 22.30...
Så idag har man ju mått hur bra som helst, ska möta upp några st snart och dricka lite vin. Känns som om det behövs... pjuu. Summa: Jag rekommenderar inte Riga.

4 Comments:

  • At 06 maj, 2007 12:53, Blogger P said…

    ;) du behöver lite lyx och flärd får att komma på banan igen

     
  • At 06 maj, 2007 19:22, Blogger jennypenny said…

    Japp, kommer o hälsar på dig och lever lyxweekend ;)

     
  • At 06 maj, 2007 21:25, Anonymous Anonym said…

    är det sant?, ta igen det den här helgen! :)

     
  • At 07 maj, 2007 09:24, Blogger Anette said…

    Vilken otur att min otroligt snygga kompis som pluggar i Riga var i Stockholm under helgen...det hade varit nåt för dig tjejen ;)

    Nä, du får nog pallra dig hit istället. Här är det riktigt varmt och gott just nu...

     

Skicka en kommentar

<< Home