No more kebabkött
Så har jag då ännu en gång fått bekräftat vad kebabkött innehåller/kan innehålla, av min bakisleverantör (det vill säga det Sibylla-liknande haket som ligger här i krokarna).
Jag ska inte äckla er alltför mycket, men jag kan säga att jag har nog ätit min sista kebab...
Däremot har jag upptäckt det fantastiska "grekisk kebab" (nej inte Gyros, detta är nåt annat) som är ett helt annat kött (rent kött!) och helt fantastiskt gott. Min bakis-leverantör serverar det med egengjord tzatsiki och en annan egengjord sås gjord på paprika, chili och vitlök som är to die for! Mmmm.
Jag ska inte äckla er alltför mycket, men jag kan säga att jag har nog ätit min sista kebab...
Däremot har jag upptäckt det fantastiska "grekisk kebab" (nej inte Gyros, detta är nåt annat) som är ett helt annat kött (rent kött!) och helt fantastiskt gott. Min bakis-leverantör serverar det med egengjord tzatsiki och en annan egengjord sås gjord på paprika, chili och vitlök som är to die for! Mmmm.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home